GWgroup as Kontorhotell
Ditt kontor i Moss

Kontor Hotell

Lei av pendling, trenger et samlingspunkt eller simpelthen lei av hjemmekontor?

Kontakt Oss

Velkommen til

GWgroup as sitt trivelige og praktiske KontorHotell. Her trives vi i god sameksistens med våre kunder og gjør gjerne litt B2B om det passer. Vi har gode møterom og mange kontorer som er innredet litt forskjellig og noen som står umøblert, så her bør det være mulig å slippe unna pendling, kjedelig eller forstyrrende hjemmekontor. 

God Plass

Vi har 1100 m2 å boltre oss på og det er god plass uten å måtte risikere Korona-Metern eller Korona To-Metern for den del. Spiserommet som vi kaller Kantina, er beregnet for å spise medbrakt mat, men man kan abonnere på kaffe og te og vi har tilgjengelig kjøleskapsplass med egen plastboks for hvert kontor. 

Har du gjester eller større møter? Vi er fleksible og fakturerer ikke våre gjester ekstra for dette. 

Korona

Vi har spritdispensere i alle fellesarealer, kontrollerer adgangen og sørger for at det skal være trygt å leie hos oss. 
Vi gleder oss til å få nye gjester


GW KontorHotell driftes fra Værftsgata 7 i Moss! Det er svært sentralt beliggende med kort avstand til Moss sentrum, jernbane og fergeforbindelse over til Horten.
Det er gode parkeringsforhold og hyggelige kontorer.


Vi leier ut kontorer, møte- og konferanserom på kort og lengre basis. Alt fra 1 dag, 10-, 20- eller 30-dager til langtidsleie over flere måneder eller år. Vi selger også klippekort på 5, 10, 15, 20 eller 30 Klipp.


Dette er en forhåndsvisning av produkter som er nylig sett på av brukeren.
Så snart brukeren har sett på minst ett produkt, vil denne byggeklossen vises.

Nylig viste produkter

Disse tjenestevilkårene ("Vilkår", "Avtale") er en avtale mellom nettstedet ("nettstedleverandør", "oss", "vi" eller "vår") og deg ("bruker", "deg", "ditt"). Avtalen legger frem de generelle vilkårene og betingelsene for bruk av dettenettstedet og dets produkter og tjenester (kollektivt "nettstedet" eller "tjenestene").

Selv om denne nettsiden kan være linket til andre nettside, antyder vi ikke direkte, eller indirekte, noen form for godkjenning, tilknytning, sponsing, tilslutning eller samarbeid med linkede nettsider, forutsatt at det ikke er spesifikt nevnt her.

Du bør nøye vurdere juridiske utsagn og andre vilkår for bruk av nettsteder som man har tilgang til via en lenke fra denne nettstedet. Dine koblinger til andre nettsteder er på egen risiko.

Nettstedet kan bruke cookies for å tilpasse og legge til rette for best mulig navigasjon for brukeren. Brukeren kan konfigurere sin nettleser til å gi beskjed og avvise installasjonen av cookies sendt av oss.